A sportitalok előnyei: ezért fogyasszuk edzés közben és a mindennapokban

Sportolás közben és a mindennapokban is elengedhetetlen a megfelelő hidratáltság és tápanyagellátás, de nem minden esetben elegendő a frissítő és nélkülözhetetlen víz. Edzés során például jelentős mennyiségű folyadékot és energiát veszítünk, amit pótolnunk kell ahhoz, hogy optimális teljesítményt tudjunk nyújtani és szervezetünk hatékonyan regenerálódjon. Erre a célra kiválók az olyan sportitalok, mint a Vitalade, amelyek hagyományos és L-Carnitine tartalmú cukormentes ZERO változatban is elérhetők.

Edzés közbeni ital, ami energiát ad

Mozgás során, főleg nehéz terheléses edzés közben a szervezetnek extra folyadékra és energiára van szüksége. Az izzadás következtében elveszített víz és ásványi anyagok pótlására, valamint a szénhidrátok és elektrolitok helyreállítására érdemes a víz helyett Vitalade sportitalt választani, amely könnyen fogyasztható edzés közben is.

Súlyvesztés a cél? Így érvényesül az L-Carnitine hatása

Ha a súlyvesztés a célunk, a karcsúbb alak érdekében választhatjuk a cukormentes Vitalade Zero italt is, amely L-Carnitine tartalmával segíti a zsírok fokozottabb elégetését és lehetővé teszi a test számára, hogy hatékonyabban használja fel a zsírokat edzés közben. Sőt! Teljesítményfokozó hatással is bír, javítja az állóképességet, de az L-Carnitine az izmokat is védi a károsodástól és támogatja a regenerációt.

Fogyaszthatjuk a mindennapokban is

A sportitalok fogyasztása nemcsak edzés közben válhat hasznára a szervezetünknek, hanem bármikor, amikor úgy érezzük energiára és lendületre van szükségünk. Tartalmaznak ugyanis vitaminokat és ásványi anyagokat, így bármikor felfrissíthetjük magunkat a nap folyamán. De akár egy kellemes hétvégi túrára is magunkkal vihetjük, a hosszú kilométerek után jóleshet egy sportital a kedvenc ízünkben.

Scroll to Top