GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések

A két termékcsalád között az alapvető különbség, hogy míg a Vitalade sportital tartalmaz cukrot, addig Vitalade Zéró cukormentes és nagy mennyiségű L-carntine is található benne.

Ha gyorsan vissza akarod pótolni a felhasznált energiát, ásványi anyagokat, vagy a teljesítményedet huzamosabb ideig szeretnéd fenntartani, akkor javasoljuk a Vitalade sportital fogyasztását.

A Vitalade sportitalnál nem kell azzal a rizikóval számolni, hogy netán nem oldódik fel a bevinni kívánt ásványi anyag, szénhidrát, illetve azonnal hat-e, amint megiszod.

A legtöbben a kék erdei szamócás ízt kedvelik, de javasoljuk próbáld ki a többi ízt is. Hisz nem vagyunk egyformák, lehet, hogy neked a multivitamin, a citrom vagy a piros grapefruit fog a legjobban ízleni.

Ha a fogyás a célod, javasoljuk a cukormentes Vitalade Zéró 0,7l termékcsalád (lemon-lime vagy áfonya-erdei szamóca) fogyasztását, ami 1500 mg L-carnitine tartalmának köszönhetően segíti a hatékonyabb zsírégetést. Természetesen a fogyás csak megfelelő táplálkozás, rendszeres sportolás mellett érhető el, Vitalade Zéró fogyasztását ezt kiegészítve javasoljuk.

Scroll to Top