RÓLUNK

Cégünk jogelődje 1999-ben kezdte el működését az első termékkel, az erdei szamócás Vitalade sportitallal. Már a kezdeti időszakban óriási népszerűségre tett szert az „első magyar kék sportital”. Később pedig nem véletlenül választották év sportitalává, számos elnyert díj mellett.

Hogy miért a Vitalade még ma is at egyik legtöbb eladásszámmal büszkélkedő sportital Magyarországon?

Azért, mert aki ezt a terméket fogyasztja, úgy érezheti, hogy egy család része. Egy olyan családé, amit jól ismer, szeret, és lehet, hogy néha-néha kipróbál más terméket is, de mindig visszatér a Vitaladehez. Szeretjük a bevált ízeket, a működő termékeket, a megbízható minőséget, ami lassan 25 éve a miénk.

A Vitalade azoknak szól, akik minden nap többet szeretnének elérni és a legjobbat kihozni magukból és kiknek mindig kitűznek egy új célt maguk elé. A Vitalade Sportital vagy a Vitalade Zero ital egész nap elkísér, bárhol is légy: akár az edzőteremben izzadsz, akár az iskolában, vagy a munkahelyeden próbálod felpörgetni magad, de számíthatsz rá akkor is, ha csak egy kis szomjoltóra vágysz. Emellett azoknak is szól, akik nem kötnek kompromisszumot, akik szeretik a hatékonyságot és a minőséget.

Mit ígérhetünk?

A jövőben még keményebben fogunk dolgozni azért, hogy megőrizzük a Vitalade termékcsalád lendületét, sőt megfelelve a piac változó igényeinek újabb és újabb termékekkel fogunk előrukkolni.

Hozd ki magadból a maximumot!

Scroll to Top