Bőrszépítés és fokozott zsírégetés egyszerre –
tudj meg mindent a női Vitalade Functional italról!

 Ki ne szeretné sokáig megőrizni bőre fiatalos megjelenését, feszességét és visszanyerni álomalakját az észrevétlenül felszaladt kilók után. A hialuronsav és a kollagén köztudottan hozzájárul a bőrünk szépségéhez, míg az L-Carnitine fokozza a zsírégetést mozgás közben, így ezek együttes szedésével látványos eredményeket érhetünk el. Hogy egyszerűbb legyen a dolgunk és biztosan a megfelelő mennyiség kerüljön mindenből a szervezetünkbe, megalkottuk a nőknek tervezett cukormentes Vitalade Functional italunkat, amely nem csak finom eper ízével vesz le a lábunkról, a bőrünk is ragyogni fog, de támogat abban is, hogy a legtöbbet hozzuk ki az edzésünkből és önmagunkból!

A Vitalade Functional tehát nem csak egy egyszerű sportital, sokkal több annál! Nem csak hidratál sportolás közben és segít égetni a kalóriákat, de még bőrünket és testünket is fiatalosabbá varázsolja. De nézzük is pontosan hogyan is fejtik ki hatásukat a fentebb már felsorolt összetevők.

Kollagén

Minden nő álma a feszes és fiatalos bőr, amihez az egyik hozzávaló a kollagén. A bőr alapvető építőköve, ami 20-as éveinktől folyamatosan csökken a szervezetünkben, ezért is fontos a külső forrásból történő pótlása. A Vitalade Functional 6000 mg kollagén tartalmával segít fenntartani a megfelelő kollagénszintet és már 8 hét után láthatjuk a pozitív hatását a bőrön! De nem csak a bőrünk lesz érte hálás, az intenzív edzés során terhelt izmaink és ízületeink gyorsabb regenerálásában is segít, hogy minél hamarabb készen álljunk a következő kihívásra.

Hialuronsav

A nők többségének nem kell külön bemutatni a hialuronsavat sem, hiszen a mindennapi bőrápolási rutin egyik alappillére, mert fantasztikusan hidratálja a bőrt. De nem csak külsőleg alkalmazva támogathatjuk vele bőrünket, hanem belülről is! Éppen ezért nem hagyhattuk ki a legújabb funkcionális italunkból sem: 100 mg tartalmával már pár hét után javulást érezhetünk mind a bőrünk, mind pedig a szemünk és ízületeink állapotában.

L-Carnitine

Az L-Carnitine már ismerős lehet a Vitalade ZERO rajongóinak, nem maradhatott ki ebből a funkcionális italunkból sem, hiszen az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy a legtöbbet hozhassunk ki magunkból! A Vitalade Functional 1000 mg L-Carnitine tartalmával hatékonyan segíti a testzsír égetést, ezáltal elősegítve a fogyást, de fokozza az energiaszintet és támogatja az izmok regenerációját is.

Készen állsz a változásra? Kóstold meg az epres ízű Vitalade Functional italt és hozd ki magadból a legtöbbet, mind fizikailag, mind a bőröd szépségét illetően!

Scroll to Top