Zsírégetés és izomépítés egyszerre –
tudj meg mindet a férfi Vitalade Functional italról!

Az izomépítés folyamata alapvetően hasonló a nők és a férfiak esetében, de vannak biológiai különbségek, melyek befolyásolhatják az izomtömeg növekedését, de ugyanez érvényes a zsírégetésre is. Elsődlegesen a férfiak számára alkottuk meg a cukormentes, kivi-kaktuszfüge-lime ízű Vitalade Functional italt, amely BCAA, L-Carnitine és kulcsfontosságú vitaminok segítségével támogatja az izomépítést, a zsírtömeg csökkenését és fokozza a teljesítményt, hogy a férfiak is a legtöbbet hozhassák ki magukból és sikerüljön elérni a céljaikat!

A funkcionális italok alapvetően olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek hidratálni edzés közben és fokozzák a teljesítményünket. Ez mind jellemző a férfiaknak tervezett Vitalade Functional-ra is, de ennél még többet is nyújt! Nézzük milyen plusz összetevők segítenek maximalizálni a fizikai és mentális teljesítményünket, hogy még eredményesebbek lehessünk az edzés során.

BCAA

A BCAA esszenciális aminosavak az izomépítés igazi sztárjai. Edzés előtt, közben és után is fontos szerepet játszanak az izomépítésben és a regenerációban. Ha tehát az izmok növelése a cél, ezek az elágazó láncú aminosavak az edzésünk alapvető fontosságú kiegészítői. Szerepet játszanak még az energiaellátásban is, különösen a hosszabb és intenzívebb edzés során. A szervezet nem tudja ezeket önmaga előállítani, ezért külső forrásból kell biztosítani. A Vitalade Functional 1000 mg BCAA tartalmával gondoskodik arról, hogy az izmaid megkapják az elegendő üzemanyagot a leghatékonyabb működéshez.

L-Carnitine

Nem csak a nők vágynak csodás alakra és a testsúlyuk kontrollálására, amiben nagy segítséget nyújt az L-Carnitine a zsírbontó hatásának köszönhetően, az izmos férfitest elérése is gyakran kéz a kézben jár a fogyással és a zsírégetéssel. Éppen ezért a férfiaknak szánt funkcionális italunkból sem hiányozhat ez a természetes aminosav származék, ami szerepet játszik az energiatermelésben azáltal, hogy a zsírsavakat a mitokondriumba szállítja, ahol azok elégve üzemanyagként szolgálnak a szervezetünk számára. A Vitalade Functional 2000 mg L-Carnitine tartalma segíti tehát a zsírégetést, az izomépítést és a teljesítményfokozó hatással is bír!

Vitaminok

A testünk optimális működéséhez kulcsfontosságúak a vitaminok. Edzés közben vagy után olyan vitaminokat érdemes szervezetünkbe juttatni, amelyek hozzájárulnak a teljesítményünk fokozásához és maximalizálásához, mint egyes B-vitaminok, a magnézium vagy az E-vitamin. A B6 és B5 vitaminok segíthetnek növelni az energiaellátást és az állóképességet a mozgás során, de a B6 és a B9 az izomregenerációs folyamatokban is szervesen részt vesznek. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságai csökkenthetik az edzés okozta szabad gyökök káros hatását, ami szintén elősegítheti az izomregenerációt.

Ha tehát az izomépítés, a zsírégetés és a legjobb teljesítmény a cél, a Vitalade Functional társad lesz a céljaid elérésében!

Scroll to Top